UDSTILLINGER I EFTERÅRSFERIEN

Den gamle Gaard summede af liv og god gammeldags høststemning i børnenes Efterårsferie. Der var mange glade gæster hver dag!

Blandt aktiviteter til børnene var der den traditionelle udskæring af græskarlygter i båderummet, leg med kastanjer i Lyøstuen, børneforestilling med Esther Rützou, Fyrtøjet film, skattejagt, Sonia Brandes kunst, Mikael Larsens kunst og Andreas Greves digte.

I udstillingslokaler var der to udstillinger:

HC Andersen i Den gamle Gaard

HC Andersen i Den gamle Gaard  Læs mere HER

Vi kendte ikke Karen Rasmussen fra Korinth, men hun ringede og fortalte at hun havde samlet H. C. Andersen-Kitsch i mange år, den kunne vi ikke stå for. Så her i ferien præsenterer vi et udsnit af hvad Karens 11 flyttekasser indeholdt. Så kan børn og voksne selv reflektere over hvordan vi i dag bruger H. C. Andersens fortællinger, og især hans liv.

Min gamle ting – børneudstilling med gamle legetøj. Hyggelige gamle legesager og spil blev udstillet i det bagerste udstillingslokale.

I rokokosalen serverede vi hele ugen forskellige æblekager hjemmelavet af årstidens friske æbler, såvel som kaffe, te, saft (i porcelænskop med underkop, naturligvis), samt pølsehorn og pizzasnegle!

I butikken ved indgangen kan du stadig bl.a. erhverve dig Den gamle Gaards helt egne friskpakkede stokrosefrø fra årets høst samt KIJAFA kirsebærvin og Faaborg vin.