DET SKER

Kommende arrangementer

TIDLIGERE ARRANGEMENTER

Kulturnat d. 17. 6.2022

Mange besøgende, Faaborgkoret sang i gården og Esther Rützou underholdte med fortælling om bl.a. familien Ploug. Det Rigtige Faaborg sat bar op i Tepavillonen i Museets have og serveret drinks, vin og øl.

Kr. Himmelfartslørdag d. 28.5. 2022

“Der var mange mennesker – mindst 125. Grethe havde bagt 6 kringler, – og de blev spist! De var lækre! Alle var glade og stemningen var fantastisk. Der var mange – både børn og voksne – der legede i haven. Så fik vi også lige besøg af tre musikere, som underholdt lidt i haven. Der var iøvrigt dejligt at se, så fin haven var blevet.”

Anette Torup, tovholder Værts-og aktivitetsgruppe

Store Bededag d. 12.5. 2022

“Dejlig opbakning til arrangementet torsdag aften. Der var travlhed i det lille køkken hvor varme hveder og kaffe blev langet ud til folk. Pragtfuld underholdning og fællessang med duoen Vibeke Beckett og Erik Maribo.” Ca. 45 deltagere.

Lone Rok

Påske d. 9.4. 2022

“Tusind tak for en herlig dag i Faaborg Kulturhistoriske Museumforening – Den gamle Gaard ca. 50 gæster havde fundet vej og der blev leget med gamle legesager og pustet æg til stor underholdning for både børn og voksne kaffen, saftevand og småkager blev nydt i den smukke påskepyntede Pavillon ☕️ . De fine påskeblomster var doneret af Westergård Blomster, saftevand mv fra Rema, og flotte fade og duge mv fra vores genbrugsbutikker i byen, tusind tak ❤️”

Hanne Jensen

Stormøde d. 1.3.2022

Esben Rasmussens hjemmelavet suppe blev serveret og der var så mange fremmødte at der skulle skaffes ekstra stole!