SOMMERUDSTILLINGER 2022

Sommerudstillinger kunne ses frem til d. 20.8.2022.

Bemærk at Jubilæumsudstilling kan ses online – se nedenfor.

SOUVENIR UDSTILLING

Souvenir udstilling

Faaborg har længe været en populær turistby – som denne udstilling af Faaborg souvenirs vidner om. Udtænkt af Esben Rasmussens kreative og finurlige hjerne – her er der noget at glæde sig til! Til dagligt er Esben skrædder på Odense Teater og noget af fritiden bruges som frivillig og bestyrelsesmedlem i Den gamle Gaard.
Alt er indsamlet via opslag på Facebook siderne, og så en smule benarbejde i forhold til de professionelle leverandører.

JUBILÆUMSUDSTILLING 90 ÅR

Jubilæums udstilling om Den gamle Gaard og dens betydning for lokalbefolkning såvel som gæster til vores smukke maritime by. Der er sket meget siden museet blev etableret i 1932 og Den gamle Gaard har gennem årene spillet en stor rolle i formidlingen af Faaborgs kulturhistorie.

Udstillingen fører gæsten igennem museets og byen Faaborgs lange historie helt op til i dag. Ved brug af 14 plancher med forklarende billeder og tekst får gæsten indsigt i de oplevelser som dette ikoniske hus i byen Faaborg har gennemgået.

SE JUBILÆUMSUDSTILLING ONLINE

Fik du ikke set Jubilæumsudstillingen på Den gamle Gaard, så får du nu mulighed for at se og læse den i ro og mag derhjemme.

Den kan ses online, men læsbarheden øges betydeligt hvis du vælger ”Download” til din computer, og ser den, nøjagtigt som alle andre billeder, for det er det det er. For at være læsbart er filerne temmelig store, men linket bliver liggende her på hjemmesiden, så du kan jo bare slette dem igen, hvis de fylder for meget på din egen computer.

Det hele er et delt album på Google Fotos. Her kan du se hvad du skal trykke på for at hente Albummet.

Link til Albummet Udstilling: https://photos.app.goo.gl/JBisEamZ7Qb3DRFN6

Om Carl Knippel og Salen