ÅBNINGSTIDER PÅSKE

DEN GAMLE GAARD ER ÅBENT FRA SØNDAG D. 2. APRIL INDTIL PÅSKEMANDAG D. 10. APRIL.

ALLE DAGE 13-16. GRATIS ENTRE.

Du kan i påskeugen se en helt enestående udstilling med kunstner Sonia Brandes berømte papirklip.

Sonia Brandes, som nu er bosiddende i Faaborg-Midtfyn Kommune, blev født i 1946 og voksede op på Ærø. Det var som barn på Ærø, Sonia Brandes lærte – og hvert år glædede sig til – at lave gækkebreve, som med tiden blev hendes kunstneriske udtryksform.

Sonia Brandes udstiller i Den gamle Gaard i Faaborg fra Palmesøndag til og med 2. påskedag, fra kl. 13.00-16.00 og er en del af ”Påskedage i Faaborg 2023”. Det vil være muligt at købe Sonia Brandes papirklip på udstillingen.

Åbningstider
Fra den 2. april til den 10. april.
Alle dage fra kl. 13.00-16.00
GRATIS entré

FERNISERING: Sonia Brandes åbner udstilling på Den Gamle Gaard

Palmesøndag den 2. april kl. 13.00 inviterer vi til fernisering på Den gamle Gaard, når kunstner Sonia Brandes åbner udstilling med egne papirklip gennem tiderne.
Ved ferniseringen vil der være en lille forfriskning, og kunstneren vil også være til stede og er startskuddet på Påskedage i Faaborg 2023. Alle er velkomne. GRATIS entré.

FOREDRAG Sonia Brandes: Om egne papirklip – og psaligrafi fra den store verden

Påskelørdag den 8. april fra kl. 13.00-14.00 kan du i Den gamle Gaard høre kunstner Sonia Brandes fortælle om sine egne papirklip og papirklip fra andre steder i verden. Under foredraget demonstrerer Sonia Brandes kunsten at klippe i papir – psaligrafi. Foredraget er en del af ”Påskedage i Faaborg 2023”. Vin mm kan købes. Billetter kan købes online eller ved døren. Bemærk begrænsede pladser.

Billetpris: Kr. 50,- Billetter købes HER

Aktiviteter for børn:
Blandt aktiviteterne kan nævnes: Påskegrene med påskepynt, så karse i æggebægre og gækkebreve.

Kontakt os for yderligere information på: post@dengamlegaardfaaborg.dk